چهارشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۶

 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران  حداکثر تا پایان سال 1395 هجری شمسی تمدید شد.

بازدید روز ۳۵۷
بازدید دیروز ۷۴۲
بازديد ماه ۳۷۶۵
كل بازديدها ۴۲۷۵۹۶
افراد آنلاين ۱۱۴

اقامت رومانی

ویزای سرمایه گذاری (ثبت شرکت)

شما می توانید از طریق کارآفرینی (ثبت شرکت) با حداقل سرمایه ۱۰۰ هزار یورو، اقامت کشور رومانی را به دست آورید. این روش یکی از به صرفه ترین و مطمئن ترین روش های عزیمت به اروپا برای افراد غیراروپایی می باشد، زیرا شما می توانید، طی ۳ الی ۶ ماه اقامت رومانی را به دست آورید.

با دریافت اقامت رومانی از تمامی حقوق یک شهروند رومانیایی، به جز حق رای، بهره مند خواهید شد؛ البته تعلق امتیاز پاسپورت از این روش بعد از ۴ سال زندگی در خاک اتحادیه اروپا امکان پذیر است، ولی شما می توانید به راحتی به کلیه کشورهای عضو اتحادیه شینگن سفر کنید. همچنین توجه داشته باشید که در طول دوران اقامت شما در اروپا، اخذ ویزا از کشورهای آمریکا، کانادا، نیوزلند و استرالیا به آسانی امکان پذیر است.

ویزای کار

یکی از راه های ورود به کشور رومانی، اخذ ویزای کار می باشد؛ اما برای دریافت این نوع ویزا باید شخصی به عنوان کارفرما در کشور مقصد شما را استخدام کند و این موضوع خود شرایط خاصی دارد.

در کشور رومانی و در کل اتحادیه اروپا، برای استخدام اشخاص، باید کارفرما به مدت ۳ ماه در روزنامه و اینترنت آگهی دهد اگر در کشور، متقاضی یافت نشد باید به مدت ۳ ماه در کل اتحادیه اروپا آگهی دهد و اگر مجددا متقاضی یافت نشد، می تواند برای فردی خارج از اتحادیه اروپا دعوتنامه کاری ارسال نماید و باید نشان دهد که از لحاظ مالی شما و خانواده شما را تامین می کند.

ویزای کار بعد از تحصیلات

اگر شخصی به عنوان دانشجو در رومانی باشد، می تواند به محض آگهی شدن شغل از طرف کارفرما، اقدام به دریافت مجوز نماید. به عبارت بهتر، شما می توانید از طریق تحصیل وارد خاک رومانی شده و پس از آن اقدام به اخذ ویزای کار نمایید.

ویزای ازدواج

براساس نظام حقوق بین الملل، در اکثر کشورهای جهان پذیرفته شده است که در صورت ازدواج فی مابین زوجین، شخص می تواند در راستای اخذ تابعیت اقدام نمایند. کشور رومانی نیز از این قائده مستثنی نمی باشد،؛ لذا چنانچه یک نفر با یک رومانیایی ازدواج کند، می تواند جهت اخذ تابعیت اقدام نماید.

در بعضی کشورها نظیر ایران، آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت است. لیکن در مورد کشور رومانی، ازدواج با مرد یا زن رومانیایی، قطعا منتهی به اخذ تابعیت می شود؛ البته در صورتی که پرونده درست ارائه شود و دارای شاکله صحیح حقوقی باشد.

 

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد