سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶


بازدید روز ۴۸۰
بازدید دیروز ۴۱۳
بازديد ماه ۱۸۴۵
كل بازديدها ۵۱۷۱۷۹
افراد آنلاين ۲۳

اقامت آذربایجان

سالهاست کشور آذربایجان بویژه شهر باکو به یک قطب رویدادهای ورزشی، بازرگانی و تجاری تبدیل شده است.

انواع اقامت در کشور اذربایجان به دو صورت است :

·         دسته بندی ویزاهای  این کشور بدین صورت میباشد :

1-      دیپلماتیک

2-      خدماتی

3-      عادی

·         انواع ویزای عادی :

1. کارگزاری        2. علمی و تحصیلی    3. توریستی    4. سفرهای شخصی    5. درمان   6. کاری     

 

·         انواع ویزا :

الف) ویزای یکبار ورود: برای یکبار ورود و خروج به خاک اذربایجان صادر میشود و مدت اعتبار آن 90 روز میباشد

ب)  ویزای چندین بار ورود : با داشتن این ویزا میتوان به تعداد متعدد به کشور اذربایجان وارد و از ان خارج شد و مدت اعتبار ان 2 سال میباشد

 

ویزای ترانزیت:  برای اشخاصی که برای سفر به کشور سوم (مقصد) مجبورند از خاک کشور اذربایجان عبور کنند. این ویزا بسته به نوع ترانزیت که ممکن است هوایی ،دریایی، از طریق راه آهن ویا سایر راههای حمل ونقل صورت پذیرد به دونوع زیر صادر میشود :

الف) ویزای ترانزیت یکبار ورود           ب) ویزای ترانزیت دوبار ورود 

 

·         تنها برای اشخاصی که برای مقاصد رسمی وارد این کشور شوند ویزای کاری و یا ویزای دیپلماتیک ارائه میشود

ویزای توریستی اذربایجان برای شخص همراه در پاستورت همسر یا والدین رایگان است

مسافرین بعداز ورود به خاک اذربایجان درصورتی که قصد اقامت بیشتر از 72 ساعت را دارند باید حتما اقدام به ثبت ریجستر نمایند. در غیر اینصورت در هنگام خروج از کشور جریمه میشوند.

·          اتباع ایرانی که برای مقاصد دیپلماتیک و یا  کاری وارد خاک اذربایجان میشوند نیازی به دریافت ویزا نمیباشد و در سایر موارد ودر شرایط معین در مبادی ورودی کشور اذربایجان صادر میشود.

1. اقامت دائم              2. اقامت موقت

 

·         ثبت شرکت یکی از راههاییست که میتوان ازآن برای اخذ اقامت این کشور اقدام کرد.بدین ترتیب که سرمایه به این کشور منتقل شده و شرکت به ثبت برسد.

·         ثبت شرکت ملزم به داشتن سابقه کاری مفید درزمینه کاری اعلام شده جهت مجوز وسپس صدور تاییدیه توسط این شرکت برای شخص مورد نیاز، جهت استخدام است  .

موضوع مرتبط به کار شرکت - عنوان کاری - باید بطور دقیق و با جزئیات مشخص شود. بدین معنا که موضوع کاری و فعالیت شرکت نمیتواند یک عنوان کلی باشد.

 

برای ثبت شرکت  دست کم حضور سه نفر برای ثبت یک شرکت مورد نیاز است

1. موسس

2. مدیر عامل

3. حسابدار

 

​قبل از شروع بکار شرکت حضور حسابدار نیازی نیست ولی بعد از انجام کارهای ثبت باید حسابدار معرفی شود.

 فرم های مورد نیاز برای ثبت شرکت در اذربایجان برای موارد زیر 

الف)مجوز کار یا پروانه بهره برداری                   ب) مجوز کار برای سایر افراد در شرکت بغیر از موسس

 

1. ارایه وکالت نامه به وکیل جهت انجام کارهای ثبت شرکت

2. ارایه فرم سنوات اشتغال به کار در زمینه موضوع ثبتی شرکت

3. ارایه برگ تائیدیه سفارت کشور اذربایجان در ایران

 

·         میبایست یک محل جهت کار شرکت برای ارائه ادرس شرکت در کشور اذربایجان خریداری یا اجاره شود و ادرس شرکت با سایر مدارک ارائه شود.

·         مدت 20 تا 25 روز زمان میبرد تا مدارک رسمی و مهر شرکت تحویل داده شود .

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد