چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶


بازدید روز ۳۴۰
بازدید دیروز ۰
بازديد ماه ۳۴۰
كل بازديدها ۵۴۷۲۴۷
افراد آنلاين ۱۰۳

اقامت اتریش

  کشور اتریش دوازدهمین کشور ثروتمند جهان  بر پایه سرانه تولید ناخالص داخلی است. علاوه بر  جایگاه پیشرفته اقتصادی و صنعتی ، این کشور در عین حال نماد فرهنگ و هنر نیز به شمار می آید و متقاضیان اقامت علاوه بر زندگی مدرن می توانند تجربه زندگی در کشوری مملو از جذابیت های تاریخی و هنری را دارا باشند.

مزایای زندگی در اتریش

  • قرارگرفتن در رتبه یک در سطح رفاه اجتماعی
  • یکی از امن ترین کشورهای جهان از لحاظ رعایت امنیت حقوق فردی و مالکیت
  • برخورداری از شهرت جهانی به دلیل آثار هنری و باستانی
  • قرار گرفتن در مقام دوم جهان از لحاظ کیفیت و استانداردهای بالای زندگی
  • دارای بهترین سیستم آموزشی در مقام اروپا
  • دارای بهترین سیستم مراقبت بهداشتی و مجهز به جدیدترین فن آوری های روز دنیا

اقامت اتریش از دو روش امکانپذیر می باشد:

1-  اقامت از طریق قانون تمکن مالی (FIP)
2-  اقامت از طریق ثبت شرکت

از طریق قانون تمکن مالی

متقاضی با اثبات درآمد  ماهیانه در کشور خود می تواندبرای خود و اعضای تحت تکفل (شامل همسر وفرزندان زیر 18 سال ) اقامت قانونی اخذ نماید.

تمکن مالی شخص از راههای زیر به عمل می آید :

  • اجاره ملک
  • سود سپرده بانکی
  • سود سهام بورس
  • حقوق بازنشستگی

 

 

مزایای دریافت اقامت از این روش:

 

  •  عدم نیاز به راه اندازی شرکت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • بدون محدودیت سنی- سهولت تمدید اقامت
  • معاف از پرداخت مالیات
  • امکان زندگی  و رفت و آمد آزادانه به اروپا و کشورهای حوزه شنگن
  • امکان درخواست اقامت دائم اروپا پس از سه سال

از طریق ثبت شرکت

  • اخذ اقامت برای 2 خانواده
  • با ثبت یک شرکت در اتریش 
  • با هزینه ای کمتر از 80  میلیون تومان برای هر خانواده

کشور اتریش برای متقاضیان اخذ اقامت و همچنین صاحبان کسب و کار امکان تاسیس شرکت و کارخانه، انجام معاملات تجاری و بازرگانی و نیز خرید شرکت در این کشور را فراهم نموده است.

با تاسيس شركت در اتریش و اتحادیه اروپا  امكان افتتاح حساب بانكي ، استفاده از تسهيلات بانكي ، گشايش اعتبارات اسنادي (LC) ، خريدهاي خارجي،صادرات و واردات را خواهيد داشت.

با ثبت یک شرکت در کشور اتریش درخواست اقامت برای مدیر عامل و یک سهام دار امکانپذیر می باشد. مراحل ثبت شرکت اخذ روزنامه رسمی، افتتاح حساب بانکی و اخذ اقامت 5 الی 6 ماه به طول می انجامد.

اقامت اولیه کشور اتریش یکساله بوده که به صورت کارت اقامت برای متقاضیان صادر می گردد و پس از یکسال مجددا یکساله و بعد از گذشت این دو سال برای سه سال تمدید خواهد شد.

انواع شرکت در اتریش

  •  شرکت با مسئولیت محدود (GmbH)  
  • شرکت سهامی خاص (AG)  
  • شرکتی تحت قوانین اتحادیه اروپا (SE)  
  • متدااول ترین نوع ثبت شرکت در اتریش، ثبت شرکت با مسئولیت محدود می باشد.

 مزایای ثبت شرکت در اتریش :

  • مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
  • دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  • امکان درخواست اقامت برای دو خانواده
  • امکان درخواست اقامت دائم پس از 3 سال
  • امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  • افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  • استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  • قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد
طراحی سایت