پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵

 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران  حداکثر تا پایان سال 1395 هجری شمسی تمدید شد.

بازدید روز ۱۰۲
بازدید دیروز ۳۳۸
بازديد ماه ۱۰۴۵۱
كل بازديدها ۳۹۷۳۹۱
افراد آنلاين ۷۷

اقامت اتریش

  کشور اتریش دوازدهمین کشور ثروتمند جهان  بر پایه سرانه تولید ناخالص داخلی است. علاوه بر  جایگاه پیشرفته اقتصادی و صنعتی ، این کشور در عین حال نماد فرهنگ و هنر نیز به شمار می آید و متقاضیان اقامت علاوه بر زندگی مدرن می توانند تجربه زندگی در کشوری مملو از جذابیت های تاریخی و هنری را دارا باشند.

مزایای زندگی در اتریش

  • قرارگرفتن در رتبه یک در سطح رفاه اجتماعی
  • یکی از امن ترین کشورهای جهان از لحاظ رعایت امنیت حقوق فردی و مالکیت
  • برخورداری از شهرت جهانی به دلیل آثار هنری و باستانی
  • قرار گرفتن در مقام دوم جهان از لحاظ کیفیت و استانداردهای بالای زندگی
  • دارای بهترین سیستم آموزشی در مقام اروپا
  • دارای بهترین سیستم مراقبت بهداشتی و مجهز به جدیدترین فن آوری های روز دنیا

اقامت اتریش از دو روش امکانپذیر می باشد:

1-  اقامت از طریق قانون تمکن مالی (FIP)
2-  اقامت از طریق ثبت شرکت

از طریق قانون تمکن مالی

متقاضی با اثبات درآمد  ماهیانه در کشور خود می تواندبرای خود و اعضای تحت تکفل (شامل همسر وفرزندان زیر 18 سال ) اقامت قانونی اخذ نماید.

تمکن مالی شخص از راههای زیر به عمل می آید :

  • اجاره ملک
  • سود سپرده بانکی
  • سود سهام بورس
  • حقوق بازنشستگی

مزایای دریافت اقامت از این روش:

  •  عدم نیاز به راه اندازی شرکت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • بدون محدودیت سنی- سهولت تمدید اقامت
  • معاف از پرداخت مالیات
  • امکان زندگی  و رفت و آمد آزادانه به اروپا و کشورهای حوزه شنگن
  • امکان درخواست اقامت دائم اروپا پس از سه سال

از طریق ثبت شرکت

  • اخذ اقامت برای 2 خانواده
  • با ثبت یک شرکت در اتریش 
  • با هزینه ای کمتر از 80  میلیون تومان برای هر خانواده

کشور اتریش برای متقاضیان اخذ اقامت و همچنین صاحبان کسب و کار امکان تاسیس شرکت و کارخانه، انجام معاملات تجاری و بازرگانی و نیز خرید شرکت در این کشور را فراهم نموده است.

با تاسيس شركت در اتریش و اتحادیه اروپا  امكان افتتاح حساب بانكي ، استفاده از تسهيلات بانكي ، گشايش اعتبارات اسنادي (LC) ، خريدهاي خارجي،صادرات و واردات را خواهيد داشت.

با ثبت یک شرکت در کشور اتریش درخواست اقامت برای مدیر عامل و یک سهام دار امکانپذیر می باشد. مراحل ثبت شرکت اخذ روزنامه رسمی، افتتاح حساب بانکی و اخذ اقامت 5 الی 6 ماه به طول می انجامد.

اقامت اولیه کشور اتریش یکساله بوده که به صورت کارت اقامت برای متقاضیان صادر می گردد و پس از یکسال مجددا یکساله و بعد از گذشت این دو سال برای سه سال تمدید خواهد شد.

انواع شرکت در اتریش

  •  شرکت با مسئولیت محدود (GmbH)  
  • شرکت سهامی خاص (AG)  
  • شرکتی تحت قوانین اتحادیه اروپا (SE)  
  • متدااول ترین نوع ثبت شرکت در اتریش، ثبت شرکت با مسئولیت محدود می باشد.

 مزایای ثبت شرکت در اتریش :

  • مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
  • دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  • امکان درخواست اقامت برای دو خانواده
  • امکان درخواست اقامت دائم پس از 3 سال
  • امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  • افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  • استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  • قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد