پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵

 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران  حداکثر تا پایان سال 1395 هجری شمسی تمدید شد.

بازدید روز ۵۵
بازدید دیروز ۳۳۸
بازديد ماه ۱۰۴۰۴
كل بازديدها ۳۹۷۳۴۴
افراد آنلاين ۲۷

اقامت ایتالیا

بر اساس مدرک تحصیلی یا سوابق کاری یا تجارب فنی و حرفه ای در خصوص یک شغل یا تجارت مشخص ، توسط وکلای شرکت ما یک پروپوزال کامل به صورت یک طرح توجیحی برای ارائه به اداره مربوطه به منظور اخذ اقامت بیزنسی شما ارائه می گردد ، آنچه در تمام این پروسه بالاترین درجه اهمیت را دارد موافقت به اقامت از طریق پلیس اداره مهاجرت است که بر اساس لایحه ای که وکیل مهاجرت بر اساس توانایی ها و مدارک و سوابق شما تنظیم کرده تصمیم گیری می کند . مرحله بعدی ثبت شرکت یا فعالیتی است که متقاضی درخواست آن را به عنوان یک بخش تولیدی یا فروشگاهی یا خدماتی وغیره در پروپوزال اعلام کرده است که پس از گذراندن مراحل مربوط به ثبت شرکت ، آزمایشات پزشکی سلامت فرد متقاضی ، و افتتاح حساب بانکی و در نهایت مرحله الصاق اقامت ایتالیا در پاسپورت متقاضی می باشد . سایر اعضای خانواده به فاصله یک هفته تا ده روز کاری بعد از اقامت قیم خانواده مقیم خواهند شد. این اقامت برای تردد و زندگی در تمام کشورهای اتحادیه اروپا معتبر است. دوره این اقامت سه ساله و قابل تمدید می باشد.

تمدید اقامت:
اقامت های سه ساله در پایان هر دوره سه سال دیگر تمدید می شود و در تمدید سوم که در پایان سال ششم اقامت صورت می گیرد « یعنی اوایل سال هفتم » در صورتیکه هر یک از افراد خانواده بر اساس مهر ورود و خروج پاسپورت بتوانند ثابت کنند که 1500 روز در ایتالیا بوده اند شامل امتیاز دریافت پاسپورت می گردند . البته ملاک ورود و خروج مهر گذرنامه فرودگاه های ایتالیا می باشد و چنانچه بعد از ورود به ایتالیا به هر یک از کشورها دیگر اتحادیه اروپا سفرکنید به دلیل بدون مرز بودن سکونت شما مثلا" در آلمان یا فرانسه نیز جزو زمان اقامت ایتالیا محسوب می گردد مشروط بر اینکه با کمک سایر اعضای خانواده یا دوستان ترتیبی اتخاذ دهید که هر ماه مقداری برق و آب و تلفن واحد شما کارکرد داشته باشد و از کارت بانک شما برای خرید در ایتالیا استفاده متناوب شود . این رویه کمک می کند از روز شمار اقامت ایتالیا برای پاسپورت وقتی خارج از ایتالیا در کشور دیگری از اروپا هستید نیز بهره مند شوید.
تبصره یک : متولد شدن فرزند پدر و مادری که از اقامت آنها بیش از یکسال می گذرد به صورت فوری شامل پاسپورت می گردد
تبصره دو : ازدواج فرزندان شما با یک ایتالیایی پروسه پاسپورت را از شش سال به دو سال کاهش می دهد .

پروسه کاری:
کل دوره از زمانی که قرارداد تنظیم و مدارک با ترجمه رسمی آماده باشد بین شش تا هفت ماه زمان می برد. در هر مرحله از انجام این پروسه که چهار مرحله ایست بعد از انجام ثبت شماره و ردیف پیگیری به متقاضی ابلاغ می گردد تا به صورت آنلاین بتواند از آخرین اقدامات مطلع باشد. تقریبا" در اواخر ماه چهارم وقت سفارت مشخص و در اواسط ماه پنجم سفر به ایتالیا صورت می گیرد و بعد از حضور در ایتالیا بین پنج تا هشت روز امور اداری به همراه مشاور شرکت انجام و پایان می پذیرد
تبصره : چنانچه خدماتی از قبیل مشاوره تحصیلی یا اخذ مدارکی مانند گواهینامه و هر موارد دیگری نیاز باشد مشاورین شرکت با شارژ مالی اندکی سرویس مناسبی را در اختیار شما قرار خواهند داد . پس از درج اقامت در پاسپورت قیم خانواده ، سایر اعضای خانواده می توانند بالافاصله ظرف یک نوبت یک هفته تا ده روزه از سفارت کشور محل اقامت خود ویزای فوری گرفته و با حضور در ایتالیا ظرف چند روز کاری امور اقامتی را با حضور مشاورین شرکت به اتمام برسانند .


هزینه امور اقامتی:
قیم خانواده 25.750 یورو
همسر 1900 یورو
فرزندان ذکور زیر 21 سال تمام 3100 یورو
فرزندان دختر مجرد تا هر سنی 2900 یورو

تبصره : ایتالیا به افراد بالای 62 سال اقامت کاری نمی دهد لذا بالاترین سن اقدام 61 سال تمام است.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد