يکشنبه ۴ تیر ۱۳۹۶

 

بازدید روز ۱۶
بازدید دیروز ۷۶۷
بازديد ماه ۱۳۹۳
كل بازديدها ۴۷۰۷۰۰
افراد آنلاين ۳۰

اقامت آمریکا

روشهای جدید مهاجرت به امریکا و اخذ اقامت دائم (گرین کارت)

اگر قصد مهاجرت به امریکا را دارید، در این قسمت با جدید‌ترین شیوه‌های مهاجرت به آمریکا آشنا می‌گردید. در حال حاضر امریکا دارای برنامه‌ای ویژه به نام مهاجرات از طریق کاری (EB3) میباشد که بهترین روش برای متقاضیان مهاجرت به امریکا است که شرایط سرمایه گذاری در خارج را نداشته و دارای مدرک زبان در سطح بالا نیستند. علاوه بر ان برنامه مهاجرت به امریکا از طریق سرمایه گذاری (EB5) نیز برای کسانی که تمایل به کسب گیرین کارت از ان طریق را دارند نیز وجود دارد.

مهاجرت به امریکا از طریق کاری EB3 ساده‌ترین روش اخذ گرین کارت و مهاجرت به آمریکا می‌باشد. شما می‌توانید از طریق این برنامه اقامت دایم آمریکا را برای همه اعضای خانوادتان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) کسب نمایید. مهاجرت به امریکا از طریق کاری EB3 یکی از برنامه‌های نسبتا جدید وزارت مهاجرت امریکا برای اخذ اقامت دائم و گیرین کارت امریکا می‌باشد و تنها شرط لازم برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت به امریکا از طریق کاری EB3 داشتن پیشنهاد کار از شرکتهای معتبر در آمریکا می‌باشد که به تایید وزارت کار امریکا و نیز مهاجرت آمریکا رسیده باشد

برنامه مهاجرتی EB3 برخلاف ویزاهای موقت کاری که معمولاً ۱ساله می‌باشند، اقامت دائم (گرین کارت) می‌باشد و چند روز پس از ورود موکلین به آمریکا گرین کارت دائمی و غیر مشروط آمریکا به ایشان اعطاء خواهد شد. تعهد انجام کار فقط برای متقاضی اصلی بوده (نه سایر افراد خانواده) و پس از اتمام تعهد ۱سال کار برای شرکت، مانند هر شهروند آمریکایی دیگری,می‌توانند مشغول به انجام هر کار دیگری از قبیل شغل جدید در هر زمینه ای, ادامه تحصیل, افتتاح یک بیزنس گردند و در هر شهر دیگری در آمریکا  که مایل باشند زندگی نمایند. همچنین پس از حضور در امریکا به مدت ۲.۵ سال، در پایان سال چهارم می‌توانندپاسپورت این کشور را دریافت کنند.

 

معرفی  ویزای EB-5  آمریکا

این ویزا که در سال 1990 توسط دولت آمریکا شکل گرفته است برای ویزای مبتنی بر اشتغال  در نظر گرفته شده است. این ویزا که در الویت پنجم قرار دارد در بخش (203 b) ( 5)   قانون مهاجرت و ملیت ( INA ) نوشته شده است. این ویزا به مهاجرانی که تمایل دارند به امریکا وارد شوند امکان می دهد تا در یک شرکت تجاری استخدام شوند و با ایجاد شغلهای جدید و سرمایه گذاریهای بنیادی موجب تحکیم اقتصاد آمریکا گردند.

متقاضیان امکان انتخاب گزینه ایجاد شرکت جدید یا سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای را دارند که از پیش تائید شده باشد. همراه با صادر شدن کارت سبز ، برای متقاضی و همسر وی و وابستگان وی که زیر 21 سال باشند؛ امکان گرفتن اقامت دائم فراهم می باشد.

چه کسانی می توانند برای این ویزا درخواست دهند؟

این ویزا مناسب افرادی است که ارزش دارایی خالص آنان زیاد باشد و در طرح سرمایه گذاری اکتیو برنامه به آسانی شرکت جویند و میزان ریسک آنرا بپذیرند.

متقاضیان موفق و خانواده های آنان می توانند کارت سبز (گرین کارت) و سپس حق شهروندی دریافت کنند.

گزینه های سرمایه گذاری برای این نوع ویزا از چه قرار است؟

دو گزینه سرمایه گذاری در این برنامه وجود دارد:

1.  تشکیل شرکت جدیدی در آمریکا

 متقاضیان باید واجد شرایط زیر باشند:

·          یک سرمایه گذاری به ارزش 1,000,000 دلار آمریکا در یک شرکت جدید تجاری انجام دهند و یا یک سرمایه گذاری در" ناحیه های تجاری مورد هدف" به ارزش 500,000  دلار آمریکا صورت دهند. این ناحیه ها شاملِ مناطق روستایی یا مناطقی می باشد که نرخ بیکاری حداقل 150 % میانگین را به شکل سراسری در بر می گیرد.

·         ایجاد اشتغال تمام مدت برای حداقل 10 فرد آمریکایی واجد شرایط  که باید کارمند مستقیم شرکت تجاری باشند.

·         نقش فعالی در اداره شرکت داشته باشند که باید مطابق با خط مشی های تدوین شده و مدیریت روز به روز باشد.

2. سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای

 مراکز منطقه ای، فرصتهای سرمایه گذاری هستند که از پیش توسط USCIS مورد تائید قرار گرفته است. متقاضیان باید واجد شرایط زیر باشند:

·         یک سرمایه گذاری به ارزش 500,000 دلار آمریکا انجام دهند.

·         ایجاد اشتغال تمام مدت برای حداقل 10 فرد آمریکایی واجد شرایط. در این مورد استخدام غیر مستقیم جایز است.

·         مدیریت فعالانه شرکت مورد نیاز نمی باشد.

 مرکز منطقه ای پیشنهادی: Lucky Dragon Hotel and Casino in Las Vegas

 لاکی دراگون  از این جهت که تمام پروژه های آن و همچنین فرمهای I-526  آن ( ویژه سرمایه گذاران) تنها در مدت پنج ماه به تائید رسیده است به عنوان نمونه شناخته شده است و این امر می تواند بابت گرفتن اقامت دائم به شکلی سریع و قابل اعتماد، اطمینان بخش سرمایه گذاران باشد. 

لاکی دراگون توسط تیمی هدایت می شود که تجربه تشکیلات غیرموازی را در بازار لاس وگاس دارد و به عنوان صنعتی پیشرو در ساختن و اداره برخی از بزرگترین و موفقترین کازینوها در سراسر جهان سابقه دارد. از جمله  Venetian Las Vegas, Venetian Macau, Sands Macau, and Marina Bay Sands, Singapore

لاکی دراگون  اولین کازینوی لاس وگاس خواهد بود که مبتنی بر ایجاد  فضایی حقیقی ویژه فرهنگ آسیایی و تجربه بازی در آن طراحی شده است.

لاس وگاس شهری است که توریست های خارجی زیادی دارد، که 40 میلیون بازدید کننده در سال می باشد. با توجه به رشد سریع جمعیت آسیایی و داشتن درآمدی برابر با 9.2 بیلیون در سال که از طریق بازیها کسب می شود ، لاس وگاس بهترین محل برای اجرای پروژه لاکی دراگون کمی باشد.

مزایا و ویژگیهای پروژه هتل کازینوی لاکی دراگون:

·         واقع در لاس وگاس که یک مقصد شناخته شده در جهان است.

·         اجرای پروژه توسط سازندگانی معتبر با بیش از 40 سال تجربه در ساخت و مدیریت و اجرای موفقترین پروژه های مجموعه های تفریحی کازینو انجام میشود.

·         پروژه توسط اداره مهاجرت امریکا تایید شده است.

·         بر خلاف بسیاری پروژه های دیگر eb-5 مبلغ پرداختی سرمایه گذاران در اولین اولویت برای بازپرداخت قرار دارند و بر اساس قرارداد سازندگان قبل از برداشت هر گونه سودی باید مبالغ سرمایه گذاران را برگردانند.

·         نزدیک به کل پروژه تا زمان برگرداندن مبالغ قانونا به نام سرمایه گذاران میشود. به این ترتیب تا زمان برگرداندن مبالغ (بعد از 5 سال) مبالغ پرداختی سرمایه گذاران به نوعی تضمین میگردد.

·         برخلاف بسیاری از پروژه های ای بی فایو دیگر I526 این پروژه تائید شده است. بسیاری از پروژه ها اول شروع به گرفتن سرمایه گذار میکنند و بعد مراحل تائید را شروع میکنند که این خود هم ریسکی ایجاد میکند و هم زمان اضافه میکند.

 گرفتن کارت سبز چقدر زمان می برد؟

 بستگی به پیچیدگی مورد دارد. ممکن است که گرفتن کارت سبز 18 ماه طول بکشد و 5 سال نیز گرفتن حق شهروندی طول می کشد. با ما تماس بگیرید تا شما را در جریان جزئیات این روند قرار دهیم.

 برای احراز صلاحیت در این برنامه باید چه ویژگیهایی داشت؟

 درخواست کننده باید هریک از شرایط زیر را احراز نماید:

·         حداقل 21 سال داشته باشد

·         منابع قانونی داراییها و سرمایه خود را ارائه دهد

·         یکی از گزینه های سرمایه گذاری موجود را برگزینند

دلایل ایجاد این برنامه چیست؟ برخی از مزایای این برنامه از این قرار است:

داشتن مهارت در زبان اجباری نمی باشد

·         داشتن حداقل تحصیلات اجباری نمی باشد

·         داشتن تجربه در مدیریت یا تجارت اجباری نمی باشد

·         منبع سرمایه گذاری می تواند هدیه، ارث، تجارت یا هرگونه فعالیت قانونی باشد

·         امکان زندگی، کار و تحصیل در سراسر آمریکا که هزینه تحصیل کمتر باشد، وجود دارد

·         شامل فرزندان وابسته زیر 21 سال نیز می گردد.

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد