جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵

 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران  حداکثر تا پایان سال 1395 هجری شمسی تمدید شد.

بازدید روز ۲۱۰
بازدید دیروز ۳۶۰
بازديد ماه ۱۹۳۴
كل بازديدها ۴۱۱۵۷۱
افراد آنلاين ۳۵

درباره آمریکا

ویزای EB1 گرین کارت برای اشخاص نابغه و خلاق صادر میگردد .یک نوع ویزای مهاجرتی می باشد که شرایط قبولی در آن سخت و دشوار است و همچنین باید مهارت و توانایی شخص توسط مرکز بین المللی یا بوسیله رسانه هایی مانند مقالات و انتشارات به اثبات رسیده باشد. متقاضیان میبایست مهارت شگفت انگیزی از خود در یکی از زمینه های ورزشی ، هنری ، علمی ، آموزشی و تجاری به اثبات برسانند. .این نوع ویزا نیاز به پذیرش کاری ندارد و هدف شما از سفر به آمریکا کارکردن و مفید واقع شدن میباشد.

ویزای EB2 گرین کارت از طریق اشتغال برای اشخاصی صادر میگردد که مدرک تحصیلی افراد بالاتر از کارشناسی باشد و اشخاصی که مهارت کاری ویژه ای داشته باشند .

شرایط اخذ ویزای EB2 :

درخواست گواهی کاری کارفرمای آمریکایی از وزارت کار، کارمند خارجی باید تمام مدارک مورد نیاز وزارت کار را فراهم کند و همچنین کارفرمای خارجی باید تمام حقوقی را که متعهد به پرداخت آن شده است را بپردازد.

برنامه مهاجرتی EB3  آمریکا روشی کاملا قانونی بوده و در حال حاضر یکی از بهترین روشهای مهاجرت برای متقاضیان مهاجرت است که توان سرمایه در خارج را ندارند . ساده ترین روش اخذ گرین کارت و مهاجرت کاری به آمریکا اخذ ویزای EB3 میباشد.

از طریق ویزای کاری EB3 میتوان اقامت دائم آمریکا را برای خود و همه ی  اعضای خانواده کسب نمایید و چند روز پس از ورود گرین کارت دایمی به ایشان اعطا میگردد، لذا پس  از تعهد کاری یک ساله میتواند مانند هر شهروند آمریکایی به انجام هر کار دیگری و یا ادامه تحصیل یا افتتاح یک بیزینس مشغول شود . همچنین پس از حضور در آمریکا به مدت 2،5 سال ، در پایان سال چهارم میتواند پاسپورت کشور آمریکا را دریافت کند.

شرایط لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق کاری EB3 ، داشتن یک پیشنهاد کار از سوی کارفرما یا یک شرکت معتبر در آمریکا میباشد که مورد تایید وزارت کار آمریکا قرار گرفته باشد و تهعد کاری یک ساله از طرف کارجو و سلامت کامل جسمانی و عدم سوئ پیشینه می باشد .

مزایای مهاجرت به آمریکا از طریق کاری EB3 ، امکان اقدام برای افراد با هر گونه مدرک تحصیلی و بدون نیاز به مدرک زبان ، بدون نیاز به سابقه کار ، بدون شرط سنی ،و عدم نیاز به سرمایه گذاری ، داشتن شغل پیشنهادی از سوی کشور در بدو ورود ، اخذ گرین کارت دائمی برای خود و خانواده را شامل میشود.

مراحل مهاجرت از طریق اشتغال به آمریکا  حدودا" 18 الی 20 ماه به طول می انجامد. 

 

تشکیل پرونده و ارسال مدارک به وزارت کار در آمریکا 

 دریافت شماره پرونده از وزارت کار

دریافت گواهی اشتغال و اخذ مجوز کار در آمریکا

ارسال پرونده به وزارت خارجه آمریکا

 دریافت نوبت مصاحبه

انجام مصاحبه و صدور ویزای اقامت دائم

      قبول نهایی و دریافت ویزا و ورود به آمریکا

  

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد