سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶


بازدید روز ۵۴۰
بازدید دیروز ۴۱۳
بازديد ماه ۱۹۰۵
كل بازديدها ۵۱۷۲۳۹
افراد آنلاين ۸۴

درباره آمریکا

ویزای EB1 گرین کارت برای اشخاص نابغه و خلاق صادر میگردد .یک نوع ویزای مهاجرتی می باشد که شرایط قبولی در آن سخت و دشوار است و همچنین باید مهارت و توانایی شخص توسط مرکز بین المللی یا بوسیله رسانه هایی مانند مقالات و انتشارات به اثبات رسیده باشد. متقاضیان میبایست مهارت شگفت انگیزی از خود در یکی از زمینه های ورزشی ، هنری ، علمی ، آموزشی و تجاری به اثبات برسانند. .این نوع ویزا نیاز به پذیرش کاری ندارد و هدف شما از سفر به آمریکا کارکردن و مفید واقع شدن میباشد.

ویزای EB2 گرین کارت از طریق اشتغال برای اشخاصی صادر میگردد که مدرک تحصیلی افراد بالاتر از کارشناسی باشد و اشخاصی که مهارت کاری ویژه ای داشته باشند .

شرایط اخذ ویزای EB2 :

درخواست گواهی کاری کارفرمای آمریکایی از وزارت کار، کارمند خارجی باید تمام مدارک مورد نیاز وزارت کار را فراهم کند و همچنین کارفرمای خارجی باید تمام حقوقی را که متعهد به پرداخت آن شده است را بپردازد.

برنامه مهاجرتی EB3  آمریکا روشی کاملا قانونی بوده و در حال حاضر یکی از بهترین روشهای مهاجرت برای متقاضیان مهاجرت است که توان سرمایه در خارج را ندارند . ساده ترین روش اخذ گرین کارت و مهاجرت کاری به آمریکا اخذ ویزای EB3 میباشد.

از طریق ویزای کاری EB3 میتوان اقامت دائم آمریکا را برای خود و همه ی  اعضای خانواده کسب نمایید و چند روز پس از ورود گرین کارت دایمی به ایشان اعطا میگردد، لذا پس  از تعهد کاری یک ساله میتواند مانند هر شهروند آمریکایی به انجام هر کار دیگری و یا ادامه تحصیل یا افتتاح یک بیزینس مشغول شود . همچنین پس از حضور در آمریکا به مدت 2،5 سال ، در پایان سال چهارم میتواند پاسپورت کشور آمریکا را دریافت کند.

شرایط لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق کاری EB3 ، داشتن یک پیشنهاد کار از سوی کارفرما یا یک شرکت معتبر در آمریکا میباشد که مورد تایید وزارت کار آمریکا قرار گرفته باشد و تهعد کاری یک ساله از طرف کارجو و سلامت کامل جسمانی و عدم سوئ پیشینه می باشد .

مزایای مهاجرت به آمریکا از طریق کاری EB3 ، امکان اقدام برای افراد با هر گونه مدرک تحصیلی و بدون نیاز به مدرک زبان ، بدون نیاز به سابقه کار ، بدون شرط سنی ،و عدم نیاز به سرمایه گذاری ، داشتن شغل پیشنهادی از سوی کشور در بدو ورود ، اخذ گرین کارت دائمی برای خود و خانواده را شامل میشود.

مراحل مهاجرت از طریق اشتغال به آمریکا  حدودا" 18 الی 20 ماه به طول می انجامد. 

 

تشکیل پرونده و ارسال مدارک به وزارت کار در آمریکا 

 دریافت شماره پرونده از وزارت کار

دریافت گواهی اشتغال و اخذ مجوز کار در آمریکا

ارسال پرونده به وزارت خارجه آمریکا

 دریافت نوبت مصاحبه

انجام مصاحبه و صدور ویزای اقامت دائم

      قبول نهایی و دریافت ویزا و ورود به آمریکا

  

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد