پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵

 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران  حداکثر تا پایان سال 1395 هجری شمسی تمدید شد.

بازدید روز ۱۱۱
بازدید دیروز ۳۳۸
بازديد ماه ۱۰۴۶۰
كل بازديدها ۳۹۷۴۰۰
افراد آنلاين ۸۶

اقامت اسلوواکی

کشور اسلواکی در جهت دادن اقامت متقاضیان مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه ای را تدارک دیده است که در آن شما نیاز به یک طرح توجیهی برای بیزینس وسرمایه گذاری خود دارید، این طرح بایستی جزو طرحهای تصویبی دولت باشد در غیر اینصورت طرح بیزینسی مورد تایید قرار گرفته نمی شود. برای تحقق این امر، شما نیاز به ثبت شرکت در کشور اسلواکی دارید که می تواند با حداقل مدرک تحصیلی و سرمایه های کم میسر شود. با این انتخاب شما بعد از گذشت 5 سال به اقامت دائم اسلواکی میرسید، مسلما اقامت اروپا پاسخگوی بسیاری از نیاز ها و تمایلات افکار تجاری شما میباشد.

اقامت اسلواکی در 5 سال اول بصورت اقامت موقت میباشد، پس از اتمام 5 سال، ابتدا دولت اسلواکی اقامت دائم پنج ساله را در اختیار شما قرار خواهد داد و پس از اتمام اقامت 5 ساله دوم دولت اسلواکی اقامت نامحدود دائم را در اختیار شما قرار میدهد. دارندگان اقامت دائم اسلواکی میتوانند در انتخابات شرکت نموده، همچنین وجوهات دولتی دریافت نمایند و متقاضیان دریافت اقامت دائم نامحدود اسلواکی باید در پایان برای دریافت آن امتحان زبان اسلواکییایی بدهند.

در ضمن نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که افرادی که در کشور اسلواکی شرکت ثبت میکنند میتوانند در کشورهای دیگر اروپایی تحصیل و زندگی کنند. عزیزان به محض دریافت کارت اقامت اسلواکی، می توانند از مزایای شهروندان اروپایی همچون استفاده از بیمه، افتتاح حساب در بانک های معتبر بین المللی، خرید ملک و وام بانکی، تسهیلات دانشگاهی و خدمات درمانی بهره مند شوند و در تمامی ۲۸ کشور اتحادیه اروپا رفت و آمد نمایند. همچنین درخواست دریافت ویزا برای کشورهای امریکا ، کانادا ، استرالیا و انگلیس برای دارندگان اقامت اروپا به سهولت انجام می شود

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در کشور اسلواکی:

   اصل پاسپورت.

   گواهی عدم سو پیشینه به فارسی و انگلیسی که به تایید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران رسیده باشد.

   اسکن و اصل عکس استفاده شده در پاسپورت.

   انتخاب 5 اسم پیشنهادی برای شرکت شما.

   مدارک هویتی همراهان.

   ارائه طرح توجیهی برای شرکت شخص.

   مدارک مالی مورد نیاز که باید پرینت حساب بانکی باشد این حساب در ایران و حساب خود شخص میباشد.

   گواهی سلامت.

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد