چهارشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۶

 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران  حداکثر تا پایان سال 1395 هجری شمسی تمدید شد.

بازدید روز ۳۵۵
بازدید دیروز ۷۴۲
بازديد ماه ۳۷۶۳
كل بازديدها ۴۲۷۵۹۴
افراد آنلاين ۱۱۲

کار در انگلستان

 فرصتهای شغلی در انگلستان بر اساس نوع کار متفاوت است:

  •  کارگر
  •  کارمند
  • خود اشتغال و پیمانکار (فرد خود اشتغال است و مسئولیت اجرای کسب و کار خود  موفقیت یا عدم موفقیت آن را عهده دار است)
  • مدیر (مدیران شرکت نمایندگی سهامداران را به عهده دارند)
  •  دارنده دفتر (شخص دارای یک دفتر مستقل)


چه دسته از افراد می توانند متقاضی ویزای کار در انگلستان باشند؟

در صورتیکه متقاضی بالای 16 سال بوده و در یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا یا سوئیس مقیم نباشد می تواند در نظام امتیازبندی در خواست ویزای / مجوز کاری از کشور انگلستان بکند.

چه کسانی می توانند در این گروه وارد انگلستان شوند ؟

افراد متقاضی قبل از تسلیم تقاضانامه جهت اخذ ویزای کاری باید به موارد ذیل توجه داشته باشند :

ضامن معتبر و قانونی در انگلستان داشته باشند . 
مجوز معتبر برای ضمانت کاری را در اختیار داشته باشند .

نکته اینکه افراد متقاضی برای واجد شرایط بودن نیاز به کسب امتیاز در موارد ذیل هستند :

مدارک تحصیلی 
پیش بینی درآمدهای آتی 
ضمانت نامه 
سطح زبان انگلیسی 
تمکن مالی جهت پرداخت امور زندگی وابستگان

در صورت داشتن شرایط ذیل ، متقاضی می تواند تقاضای ویزای کار بکند :

در صورتیکه متقاضی در گروه دوم – اجازهُ کار قصد ورود به انگلستان را داشته باشد . 
در صورتیکه متقاضی در خاک انگلستان بوده و ویزا یا اقامت وی قابل تبدیل به ویزای کار باشد .
 
در صورتیکه متقاضی در انگلستان بوده و ویزای کار را داشته و در خواست تمدید اقامت کند .

چه مدتی افراد دارای ویزای کار می توانند در انگلستان بمانند ؟

اگر دارای ویزای کاری باشد متقاضی می تواند به مدت حداکثر 3 سال و یکماه یا زمان ذکر شده در   ضمانت نامه کاری ( هرکدام کمتر باشد ) در انگلستان اقامت داشته باشد . 
در صورتیکه متقاضی درخواست تمدید ویزای کاری داشته باشد مدت آن تا 2 سال دیگر تمدید می شود مگر اینکه در ضمانت نامه کاری زمان دیگری ثبت شده باشد ( بعلاوهُ 14 روز ) ، هرکدام که کمتر باشد .
 
اگر تقاضای تمدید ویزای کاری به متقاضی اعطاء شده و اجازهُ اقامت قبلی شخص با اجازهُ کاری بوده باشد، متقاضی می تواند در گروه انتقالی درخواست تمدید اقامت کرده که در این صورت تا 5 سال مجوز اقامت وی تمدید می گردد . برای مثال اگر متقاضی بمدت 4 سال ونیم با مجوز کاری در انگلستان بوده باشد ، طول مدت ویزای تمدید شده وباقیمانده فقط 6 ماه است .

متقاضی می تواند پس از 5 سال درخواست اقامت دائم یا همیشگی را تسلیم وزارت کشور کند . اگر متقاضی تمایلی به اخذ ویزای دائم نداشته باشد می بایست دوباره " نظام امتیاز بندی " درخواست جدید خود را ارسال نماید

" امتیازات "

برای اخذ ویزای کار انگلستان ، متقاضی ویزای کار باید 50  امتیاز را کسب نماید .

امتیازات برای موارد ذیل اعطاء می شود :

ضمانت نامهُ مالی معتبر   50 – 30  امتیاز 
مدارک تحصیلی و مدارج علمی  تا   15  امتیاز 
پیش بینی های مالی آتی  تا   20  امتیاز

علاوه بر امتیاز 50 که در بالا ذکر شده است متقاضی ویزای کار در انگلستان بایستی 10  امتیاز اجباری زبان انگلیسی و 10  امتیاز پول کافی همراه را نیز جهت اخذ ویزای کار داشته باشد.

امتیازات کسب شده جهت دانستن زبان انگلیسی :

متقاضی به موجب دانستن زبان انگلیسی می تواند 10 امتیاز کسب کرده در غیر اینصورت با درخواست ویزای کار متقاضی مخالفت خواهد شد .

امتیازات کسب شده جهت داشتن پول کافی برای امور زندگی :

متقاضی به موجب داشتن پول کافی جهت گذراندن امور زندگی ( شامل اسکان ، خوراک و ... ) می تواند 10  امتیاز کسب کرده در غیر اینصورت با درخواست ویزای کار متقاضی مخالفت خواهد شد .

امتیازات کسب شده برای متقاضیانی که برای اولین بار درخواست ویزای کار  را ارسال می کنند :

اگر شغل مورد نظر در فهرست مشاغل مورد نیاز باشد   50  امتیاز 
مشاغلی که معیارهای بازار کار برای افراد مقیم را با موفقیت گذرانده باشد   30   امتیاز 
تغییر گروه از افرادی که پس از فارغ التحصیل شدن مشغول به کار شده اند  30   امتیاز

نکته اینکه ضامن فرد متقاضی باید از قبل شغل مورد نظر را آگهی کرده و فرد مناسبی را برای آن شغل پیدا نکرده باشد .

امتیازات ضمانت مالی برای تمدید اقامت :

اگر متقاضی مدرک ضمانت مالی اولیه را در گروه انتقالی  اخذ کرده باشد   50  امتیاز 
اگر متقاضی بواسطهُ مشاغل مورد نیاز توانسته است ضمانت مالی اولیه را اخذ کرده باشد   50  امتیاز 
اگر متقاضی مدرک ضمانت مالی را به هر دلیل دیگری اخذ کرده باشد   50  امتیاز

امتیازات کسب شده برای مدارک علمی و مدارج آموزشی :

نداشتن مدرک یا سطح بسیار پائین   0    امتیاز 
مدارک زیر لیسانس                     5    امتیاز 
مدرک لیسانس یا فوق لیسانس        10  امتیاز 
دکترا                                       15  امتیاز

نکته اینکه متقاضی فقط می تواند امتیاز یک مدرک را اخذ کند .

امتیازات مربوط به درآمدهای آتی

درآمد کمتر از 17000 پوند    0   امتیاز 
درآمد بین 19999 – 17000 پوند  5  امتیاز 
درآمد بین 21999 – 20000  پوند  10  امتیاز 
درآمد بین  23999 – 22000  پوند  15  امتیاز 
درآمد بالای    
24000   پوند  20  امتیاز

سطح زبان انگلیسی

دانستن زبان انگلیسی کسب امتیاز 10  را برای متقاضی همراه داشته در غیر اینصورت پرونده وی رد خواهد شد.

داشتن پول کافی جهت گذراندن امور زندگی

متقاضی برای گذراندن امور زندگی نیاز به داشتن پول کافی برای هزینه های جاری داشته و از آنجائیکه حق استفاده از کمکهای دولتی و عام المنفعه را ندارد در صورت نداشتن موجودی کافی با مشکلات جدی روبرو خواهد شد . به این جهت امتیاز 10  برای کسانیکه دارای منابع مالی کافی هستند اعطاء می شود .

مدارک مالی ضامن نیز باید به صراحت نشان دهد که متقاضی قصد استفاده از کمکهای دولتی و عام المنفعه را ندارد . همچنین ضامن مالی باید در نامهُ خود ذکر کند که تا پایان ماه اول اقامت متقاضی به وی مکان زندگی و امکان معیشتی را می دهد .

  

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد