شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶

بازدید روز ۸۷
بازدید دیروز ۵۵۶
بازديد ماه ۱۲۷۲۹
كل بازديدها ۴۹۶۴۳۳
افراد آنلاين ۲۲

اقامت کانادا - ورورد سریع (جدید)

 مهاجرت به کانادا از طریق برنامه جدید Express Entry

جزییات برنامه جدید Express Entry فدرال کانادا اعلام شد. در این سیستم متقاضیان باید اطلاعات خود را در یک سیستم الکترونیک آنلاین وارد کنند که به آن Expression of Interest گویند. ظرف ۳۰ روز از این تاریخ نیز باید رزومه متقاضی در سیستم بانک اشتغال سازمان منابع انسانی وارد شود.

پس از دریافت دعوتنامه یا فرد آنرا می‌پذیرد یا رد می‌کند در صورت رد دعوتنامه از سوی متقاضی ممکن است در باقی مانده مدت یکساله دعوتنامه دیگری نیز بگیرد. اگر در مدت ۶۰ روزه پس از دعوتنامه نه آنرا رد کند و نه درخواست خود را بفرستد به طور خودکار از سیستم حذف می‌شود. در صورت پذیرش دعوت نامه می‌توان از یکی از روش‌های زیر اقدام کرد:

Federal Skilled worker Program (FSWP
Federal Skilled Trades Program (FSTP
Canadian experience Class (CEC
Provincial nominee Program (PNP)

بقیه مراحل کار طبق یکی از موارد انتخاب شده بالا به صورت همیشگی مورد ارزیابی و بررسی دولت کانادا قرار می‌گیرد و این مرحله نیز ۶ ماه یا کمتر به طول می‌انجامد. بعد از طی این مراحل شما کارت اقامت کانادا (PR) خود را به آسانی دریافت می‌کنید.

سیستم امتیازبندی

متقاضیان به دو دسته مجرد و غیر مجرد تقسیم شده‌اند و هر فرد می‌تواند تا ۱۲۰۰ امتیاز کسب کند. امتیاز بندی در سه دسته فاکتور تعریف شده است شامل:

۱- فاکتور سرمایه انسانی اولیه (Core Human Capital Factors): شامل سن (حداکثر مجرد ۱۰۵ و متاهل ۱۰۰)، سطح تحصیلات (حداکثر مجرد ۱۵۰ و متاهل ۱۴۰)، سطح زبان (حداکثر ۱۳۶+۲۴ برای مجرد و ۱۲۸+۲۲ برای متاهل) و میزان سابقه کار کانادایی (جداکثر برای مجرد ۸۰ و برای متاهل ۷۰) است که در آن افراد مجرد می‌توانند تا ۵۰۰ امتیاز کسب کنند و افراد غیر مجرد ۴۶۰ امتیاز می‌گیرند. ۴۰ امتیاز نیز همسر متقاضی می‌تواند داشته باشد

۲- فاکتور قابل انتقال بودن مهارت (Skill Transferability Factors): متقاضی می‌تواند در آن حداکثر ۱۰۰ امتیاز کسب کند و شامل ترکیبی از فاکتور‌های بالاست.

۳- فاکتور دارا بودن گواهی PNP از یکی از استان‌ها و یا داشتن پیشنهاد شغل Arranged Employment از یک کارفرمای کانادایی که هر یک از این شرایط می‌تواند به متقاضی ۶۰۰ امتیاز بدهد.

با توجه به برنامه فوق و عدم امکان تغییر رزومه پس از ارسال، تهیه مدارک و رزومه بر اساس استاندارد کانادایی جهت کسب امتیاز لازم و پیدا کردن کارفرما بسیار مهم است. کانادا اکسپرت با داشتن قرارداد با معتبر‌ترین شرکتهای کانادایی در امر تهیه رزومه آمادگی دارد اقدامات لازم را برای موکلین خود از طریق انجام دهد.

خلاصه امتیاز بندی در سیستم ورود سریع – CRS

عنوان

شرح

متاهل

مجرد

حداکثر امتیاز فایل کسب

فرد اصلی پرونده

سن

100

110

500

تحصیلات

140

150

دانش زبان

150

160

تجربه کار در کانادا

70

80

همسر

تحصیلات

10

-

دانش زبان

20

-

تجربه کار در کانادا

10

-

فاکتورهای مهارتی

تحصیلات + دانش زبان

50

50

50

100

سابقه کار کانادایی + تحصیلات

50

50

دانش زبان + تجربه کار خارجی

50

50

50

تجربه کار کانادایی+ تجربه کار خارجی

50

50

مدارک فنی (برای مشاغل حرفه ای)

50

50

50

پیشنهاد شغلی از کارفرمای کانادایی

600

انتخاب توسط دولت استانی کانادا

600

جمع کل

1200

 تغییرات جدید ایجاد شده در سیستم Express Entry در سال 2017 برای متقاضیان جدید

1- داشتن پیشنهاد کاری از ایالت موردنظر

·         در صورتی که شغل شما از لیست NOC 0AB باشد  از 600 امتیاز به 50 امتیاز  کاهش یافت

·         در صورتی که شغل شما از لیست NOC 00 باشد به 200 امتیاز کاهش یافت

2- تغییرات در امتیازات برای دانش آموختگان در کانادا

·         یک یا دو سال تحصیلات بعد از دیپلم (Post- Secondary) : 15 امتیاز

·         سه سال یا بیشتر تحصیلات پس از دیپلم (Post-Secondary) : 30 امتیاز

3- بازه زمانی 60 روزه ارائه مدارک و کامل کردن درخواست اقامت به 90 روز افزایش یافت.

 

 جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان موسسه تماس بگیرید.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد