چهارشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۶

 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران  حداکثر تا پایان سال 1395 هجری شمسی تمدید شد.

بازدید روز ۳۳۴
بازدید دیروز ۷۴۲
بازديد ماه ۳۷۴۲
كل بازديدها ۴۲۷۵۷۳
افراد آنلاين ۹۱

ویزای استرالیا- کلاس 190

ویزای استرالیا- کلاس 190

اقامت دائم استرالیا از طریق تصص و مهارت با اسپانسر ایالتی

 این نوع از ویزا در واقع یک ویزای امتیازی است . بسیار اتفاق می افتد که افراد متقاضی مهاجرت به استرالیا شرایط لازم و اولیه وامتیاز کافی را جهت اخذ اقامت دائم استرالیا ندارند . یکی از دلایل رایج که این افراد واجد الشرایط اخذ اقامت دائم به صورت مستقیم نمی باشند کمبود امتیاز و نرسیدن مجموع امتیازات آنها به 60 امتیاز است که این کمبود امتیاز می تواند به دلیل بالا بودن سن متقاضی یا ضعیف بودن وضعیت زبان انگلیسی یا نداشتن سابقه کار کافی و کمبود امتیاز مدرک تحصیلی است

 . این ویزا مربوط به افرادی است که جهت مهاجرت به استرالیا می خواهند ازحمایت (اسپانسر) ایالتی برخوردار شوند.
ویزای کلاس 190 ویزای اقامت دائم استرالیا با قید و شرط می باشد که برای 5 سال اقامت دائم استرالیا را به فرد متقاضی اعطا می کند که این اقامت 5 ساله بعدا به صورت اتوماتیک به اقامت مادام العمر تبدیل می شود.

شرط صدور این ویزا تعهدی است که متقاضی اصلی به ایالتی که می خواهد اسپانسر(حامی) او شود می دهد که در بدو ورود به خاک استرالیا برای مدت 2 سال درآن ایالت خاص کار و زندگی کند و بعد از آن متقاضی می تواند به هر نقطه ای از استرالیا که مایل است نقل مکان کند. 

کسانی که این ویزای 190 استرالیا را دریافت می کنند می توانند :

1.      به جز 2 سال اول که باید در ایالت اسپانسر کننده باشند در هر نقطه از کشور استرالیا که مایلند کار و زندگی کنند

2.      در دانشگاه ها و مدارس و مراکز فنی وحرفه ای تحصیل کنند.

3.      بسیاری از خدمات دولتی را از همان ابتدای ورود می توانند استفاده کنند .

4.      خدمات درمانی را به صورت یارانه از طریق مدیکر و مزایای دارویی دریافت کنند.

5.      اسپانسر دیگر افراد خانواده برای دریافت ویزا شوند.

6.      اگر فرزندی از ایشان متولد شود مقیم و شهروند استرالیا محسوب می شود.

  

شرایط اخذ ویزای 190 استرالیا

برای اخذ ویزای 190 متقاضی باید 55 امتیاز به صورت مستقل داشته باشد که با گرفتن 5 امتیاز از اسپانسر به 60امتیاز لازم برسد بنابراین : 

سن متقاضی در زمان دریافت دعوتنامه کمتر از 50 سال باشد.

داشتن مدرک آیلتس حداقل 6در هر چهار مهارت آن الزامی است

شغل و تحصیلات متقاضی باید جزو لیست مشاغل مورد نیاز ایالات استرالیاCSOL باشد.

 

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد