يکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷


 

بازدید روز ۳۹۶
بازدید دیروز ۴۶۸
بازديد ماه ۱۰۹۹۱
كل بازديدها ۶۳۴۹۷۷
افراد آنلاين ۴۸

اقامت یونان

اقامت یونان

 اقامت یونان به سه طریق تمکن مالی و خرید ملک و تاسیس شرکت ایرانی در کشور یونان امکان پذیر می باشد.

اثبات تمکن مالی که به دو صورت  با اجازه کار و بدون اجازه کار می باشد .

          با اجازه کار

ایجاد کار و سرمایه گذاری به مبلغ 300.000 یورو در یونان

اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد.

اثبات وجود 60.000 یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر

در این حالت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.

         بدون اجاره کار

در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگرثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه 2000 یورو برای خود و400 یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر 18 سال امکان همراهی متقاضی را دارند.

تاسیس شرکت ایرانی در یونان

متقاضی می تواند شرکتی در یونان که شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که 100 درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد.

در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر 3 سال تمدید می گردد.کلیه مدارک به زبان انگلیسی و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد.شرکت یونانی ظرف مدت یک هفته ثبت گردیده، مدارک به ایران ارسال میشود به همراه مدارک شخصی متقاضیان به سفارت جهت اخذ ویزای  ارایه می گردد سپس متقاضیان به یونان سفر کرده و 3 روز کاری کارهای آنها انجام می شود. تست پزشکی، بیمه و ... انجام می شود و ظرف مدت یک ماه اقامت صادر می گردد.

خرید ملک

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ 250000یورو امکان پذیر می‌باشد. پس از خرید ملک در یونان امکان شروع مراحل اخذ اقامت به وجود می آید .تعداد اعضا خانواده و فرزندان بالای 18 سال در تغییر قیمت قرارداد موثر است. در صورتیکه سرپرست خانواده تعهد بدهد که مسئولیت مخارج فرزندان بالای 18 سال را بر عهده بگیرد و توانایی مالی آن را هم داشته باشد، امکان همراهی فرزندان بالای 18 سال نیز وجود دارد که در این روش اقامت 5 ساله در همان مرحله به متقاضی اعطا و هر 5 سال با حفظ سرمایه فوق قابل تمدید است.

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد
طراحی سایت