شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷


 

بازدید روز ۱۰۳
بازدید دیروز ۳۱۶
بازديد ماه ۹۶۴۵
كل بازديدها ۷۲۵۵۸۴
افراد آنلاين ۴۸

اقامت مجارستان

اقامت مجارستان

 از میان برنامه‌های مختلف مهاجرت و اخذ اقامت دائم اروپا، کشور مجارستان ارزان‌ترین و بهترین روش کسب اقامت از طریق سرمایه گذاری قابل بازگشت را ارایه می‌نمایدمجارستان عضو اتحادیه اروپا و شینگن می‌باشد و کسانی که اقامت این کشور را کسب نمایند می‌توانند در حوزه اروپا به راحتی و بدون ویزا سفر و اقامت داشته باشند. مجارستان بعنوان بزرگ‌ترین مرکز توریستی منطقه و جذاب‌ترین کشور توریستی می‌باشد. سرمایه گذاری در بورس و سهام‌های دولتی انجام می‌شود و ۱۰۰% توسط دولت مجارستان گارانتی شده است. این سرمایه گذاری قابل برگشت می‌باشد و متقاضی بعد از طی‌ دوران ۵ سال آن را باز پس می‌گیرد.

  

 

 

 

شرایط مهاجرت سرمایه گذاری مجارستان
اثبات منبع درآمد و قانونی بودن سرمایه‌های اعلام‌ شده،
داشتن فقط یک سفر به این کشور در طول پروسه به منظور انجام کارهای قانونی برای دریافت اقامت دائم،
اثبات برخوردار بودن از سلامت کامل جسمی،
اثبات نداشتن هرگونه سابقه کیفری،
پرداخت 60.000 یوررو جهت هزینه های دولتی و وکالتی در مجارستان

 

 

  

  مراحل اقدام به ترتیب ذیل می باشد

مرحله ۱- متقاضی با سازمان ما و بروکر واسته سرمایه گذاری عقد قرارداد مینماید.

مرحله ۲- متقاضی مدارک شناسایی و کارشناسی املاک و سهام خود را به وزارت امور خارجه برده و برابر با اصل مینماید و سپس آن را به سفارت مجارستان در تهران تحویل میدهیم تا مورد ارزیابی اولیه قرار گیرد.

مرحله ۳-متقاضی مبلغ ۶۰۰۰۰ یورو به بروکر سرمایه گذاری بابت هزینه‌های سرمایه گذاری و حق الوکاله پرداخت مینماید.

مرحله ۴- بعد از قبولی مرحله اول که معمولا تا یک ماه طول میکشد متقاضی باید مبلغ ۳۰۰،۰۰۰ یورو به دولت مجارستان پرداخت نماید .

مرحله ۵- بعد از انجام امور مربوط به سرمایه گذاری مدارک متقاضی به سفارت مجارستان در ایران ارسال خواهد شد و آنها ظرف یک ماه بعد از انجام چک امنیتی و آزمایش‌های پزشکی‌ برای متقاضی و همراهان  یک اقامت موقت صادر خواهند کرد که با آن توانایی مسافرت به شینگن را نیز خواهند داشت.

مرحله ۶-متقاضی  باید ظرف ۶ ماه از دریافت اقامت موقت وارد مجارستان شود و تقاضای اقامت دائم نماید

مرحله ۷- بعد از ۵ سال از تاریخ سرمایه گذاری، تقاضای عودت مبلغ سرمایه گذاری را خواهید نمود و  مبلغ ۳۰۰،۰۰۰ یورو به شما عودت داده خواهد شد.

مرحله ۸- متقاضی میتواند بعد از ۸ سال تقاضای پاسپورت این کشور را بنماید و هیچ گونه شرط حضور فیزیکی‌ ندارد فقط باید در ظرف هر ۷ سال یک بر ورود به این کشور را داشته باشد.

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد
طراحی سایت