چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۷


 

بازدید روز ۵۷۱
بازدید دیروز ۴۶۴
بازديد ماه ۸۴۵۶
كل بازديدها ۶۶۹۵۷۰
افراد آنلاين ۱۳۲

اقامت فنلاند

اقامت فنلاند

برای این که بتوانید حق اقامت در فنلاند دریافت کنید، باید برای سکونت دائم به فنلاند مهاجرت نمایید. چنانچه به طور موقت در فنلاند زندگی می کنید، مثلاً به خاطر تحصیل یا کار به مدت حداکثر یک سال به فنلاند مهاجرت می کنید، معمولاً نمی توانید حق اقامت در فنلاند را دریافت کنید.

شما در شرایط زیر می توانید حق اقامت فنلاند را دریافت کنید:

  • دارای تابعیت فنلاند هستید
  • دارای تابعیت یکی از کشورهای اسکاندیناوی هستید
  • از اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا، سوئیس یا لیختن اشتاین هستید و حق اقامت خود را در اداره پلیس شهرستان محل سکونت خود به ثبت رسانیده اید.
  • دارای اقامت از نوع دائم (P) و یا از نوع ممتد و پیوسته (A) می باشید و اقامت تان هنوز معتبر است.
  • عضو خانواده فردی می باشید که دارای اقامت فنلاند است.

اگر شما دارای اقامت موقت (اقامت از نوع B) هستید و اقامت شما معتبر است، درصورتیکه بتوانید نشان دهید که قصد سکونت دائم و ثابت در فنلاند را دارید، می توانید حق اقامت را دریافت کنید.

مسایل زیر می توانند نشانگر سکونت دائم و ثابت باشند:

  • دارای محل کار در فنلاند بوده و قرارداد کاری شما حداقل دو سال اعتبار دارد
  • در فنلاند به تحصیل اشتغال دارید و تحصیلات شما حداقل دو سال طول می کشد
  • فنلاندی تبار هستید
  • قبلا دارای اقامت فنلاند بوده اید
  • حداقل بمدت یکسال بطور مستمر در فنلاند سکونت داشته اید

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد
طراحی سایت