چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶


بازدید روز ۲۹۰
بازدید دیروز ۰
بازديد ماه ۲۹۰
كل بازديدها ۵۴۷۱۹۷
افراد آنلاين ۴۹

اقامت فرانسه

 اقامت و سرمایه گذاری در فرانسه

اگر شما در کشور فرانسه مغازه و تجارتی را بخرید کشور فرانسه یک ویزای یک ساله برای شما صادرمیکند این ویزابه مدت ۵سال سالانه تمدید می شود و پس از گذشت ۵سال اقامت ده ساله فرانسه را از طریق سرمایه گذاری دریافت می کنید .این اقامت تبدیل به اقامت دایم می شود . سرمایه گذاری قوانین خاصی دارد که اگر وکیل شما آگاهی کامل از قوانین و شرایط مهاجرت به فرانسه را نداشته باشد با شکست رو به رو می شود.

ذکر این نکته لازم است که این پروسه راهی آسان نیست و نیاز به دانش تجاری و تخصص دارد .

مراحلی که باید برای اخذ اقامت انجام دهیم به شرح ذیل است :

۱-درخواست ویزای کوتاه مدت .

۲-پس از اخذ ویزا و ورود به خاک فرانسه تعدادی مغازه و شغل معرفی می کنیم و برای متقاضی یک حساب بانکی باز می کنیم.

۳-متقاضی به ایران باز میگردد و در خواست ویزای بلند مدت میکنیم (۶ماهه)

۴-متقاضی از ایران به حساب فرانسه خود پول واریز میکند.

۵متقاضی به فرانسه آمده و قولنامه ای را امضا می کند و ما برای او درخواست اقامت ۱ ساله می کنیم و رسید درخواست اقامت او را از اداره پلیس میگیریم و به او تحویل می دهیم.

۶-با رسید اداره پلیس فرانسه ،شرکتی را تاسیس می کنیم و متقاضی businessیا همان تجارت خود در فرانسه را شروع می کند.

۷بعد از تاسیس شرکت مدارک لازم را به اداره پلیس فرانسه ارائه می دهیم برای اخذ اقامت ۱ ساله در فرانسه.

۸-به مدت ۵ سال باید اقامت را تمدید کرد تا در نهایت اقامت ۱۰ ساله گرفته شود.

 

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد
طراحی سایت