چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۷


 

بازدید روز ۳۸۸
بازدید دیروز ۴۰۹
بازديد ماه ۱۲۶۱۹
كل بازديدها ۷۱۵۷۴۱
افراد آنلاين ۱۰۳

اقامت سوئد

اقامت کاری سوئد

ویزای کاری
تمامی کسانی که شهروند کشورهای غیر اروپایی (کشورهای خارج از اتحادیه اروپا ( EU   هستند و به دنبال کار و زندگی در سوئد هستند؛ برای کار کردن بیش از 3 ماه در سوئد نیاز به اقدام برای ویزای کار دارند. 
اگر در خارج سوئد زندگی می کنید و می خواهید برای ملاقات با یک کارفرما به سوئد بیایید.
اگر قصد دارید برای انجام یک مصاحبه کاری با یک کارفرما در سوئد به سوئد بیایید و یا از طریقی دیگر بصورت قانونی وارد خاک سوئد شده اید و مایل به اقدام برای ویزای کار هستید، باید برای دریافت ویزای کار و اقامت موقت خود در سوئد تا زمانی که مدت ویزای شما معتبر است اقدام کنید.کارفرمای شما در سوئد باید اداره مهاجرت را همراه با مدارک و مستندات قانع نماید که استخدام شما بموجب تخصص و توانایی شما در انجام آن شغل برای وی یا شرکت وی ضروری و سود آور است.
همچنین اگر محقق هستید و در زمینه ی خاصی دارای تجربه های تحقیقاتی و پژوهشی هستید، این امکان برایتان وجود دارد که از طریق ویزای کار جهت تحقیقات در یکی از دانشگاههای سوئد وارد سوئد شوید. مهمترین شرایط لازم داشتن یک موافقت نامه بین شما و موسسه یا دانشگاه مربوطه برای انجام تحقیقات، گواهی بانکی مبنی بر توانایی شما در امر معاش خود در سوئد و بیمه درمانی در صورت اقامت کمتر از یکسال در سوئد می باشد.
نکته مهم
در صورت موافقت اداره مهاجرت با در خواست شما برای ویزای کاری سوئد (به هر روشی که اقدام کرده باشید)،به شما به مدت دو سال یک اقامت کاری داده میشود و سپس در پایان دو سال مجددا بمدت دو سال دیگر ویزای کاری شما قابل تمدید خواهد بود. در پایان چهار سال، شما دارای حق اقدام برای اقامت دائمی سوئد هستید و در پایان سال پنجم، میتوانید برای سیتیزن شیپ سوئدی اقدام نمایید.

نیاز کارفرمایان به نیروی کار عامل تعیین کننده جهت صدور ویزای مهاجرتی خواهد بود.
کارفرمایان در سوئد اجازه نخواهند داشت که حقوق و مزایای کمتری در مقایسه با شهروندان سوئدی به نیروی کاری که از خارج از اتحادیه اروپا به سوئد آمده است پرداخت نمایند و آنان را مورد سوءاستفاده قرار دهند. مهاجرینی که ویزای مهاجرت کاری دریافت میکنند دارای حقوق و مزایای کامل شهروندان سوئد خواهند بود.
اداره مهاجرت سوئد وظیفه کنترل و رسیدگی به تقاضا ها و نیز صدور اقامت را بر عهده خواهد داشت.
به مهاجری که در سوئد کار پیدا کرده است در ابتدا یک اقامت دو ساله داده می شود. این اقامت دو ساله در صورت ادامه کار از سوی مهاجر دو سال دیگر تمدید می شود و چنانچه پس از چهار سال همچنین در سوئد دارای کار باشد اقامت دائم(پی یو پی)دریافت خواهد نمود.اقامت دائم حتی در صورت بی کاری مهاجر لغو نمی شود.
فردی که ویزای مهاجرت کاری به سوئد دریافت نموده است می تواند مانند دیگر افراد مقیم سوئد پس از 5 سال اقامت قانونی و متناوب در این کشور به تابعیت سوئد درآمده سیتی زن این کشور شده و گذرنامه سوئدی دریافت کند.
 
ویزای کاری صادر شده برای مهاجر متصل و وابسته به کارفرمایی است که وی را استخدام نموده است.
خانواده(همسر و فرزندان زیر 18 سال) فردی که از سوئد ویزای مهاجرت براساس کار دریافت میکنند نیز امکان مهاجرت به سوئد را خواهند داشت.
مهاجری که کار خود را در سوئد از دست بدهد سه ماه فرصت دارد تا کار جدیدی پیدا کند، در غیر اینصورت ویزای کاری موقت خود را از دست میدهد و مجبور به ترک سوئد خواهد شد.
دانشجویان میهمان که درسوئد به تحصیل اشتغال دارند خواهند توانست پس از گذشت یک ترم از تحصیلاتشان در سوئد و بدون اینکه نیازی به ترک کشور داشته باشند تقاضای اقامت بر اساس کار تسلیم نمایند.
متقاضیان پناهندگی که در طول زمان بررسی پرونده پناهندگیشان جذب بازار کار سوئد شده باشند در صورتی که به تقاضای پناهندگی خود پاسخ منفی دریافت کنند میتوانند بدون اینکه مجبور به ترک کشور باشند تغیر نوع اقامت داده و تقاضای اقامت بر اساس کار تسلیم نمایند. به شرطی که حداقل 6 ماه مشغول به کار بوده باشند و از سوی کارفرما تضمین ادامه کار برای یک سال آینده را نیز دارا باشند.
متقاضیان پناهندگی که هم اکنون حکم اخراج دریافت کرده اند نمی توانند در داخل سوئد در خواست اقامت براساس کار تسلیم نمایند و باید براساس تصمیم اخراج قبلی خود سوئد را ترک کند.اما چنانچه کارفرما در سوئد یافته باشند که حاضر به استخدامشان باشد می توانند پس از خروج از سوئد تقاضای اقامت براساس کار را تسلیم نمایند..دادگاه مهاجرتی و بدنبال آن ضرورت ترک کشور از سوی افرادی که به در خواست پناهندگی خود پاسخ منفی دریافت نموده اند بر قوت خود باقی است.
به متقاضیان مهاجرت به سوئد تحت شرایطی جهت یافتن شغل و نیز ملاقات با کارفرما یک ویزای سه ماهه ورود به سوئد اعطا میشود. چنانچه متقاضی در این مدت موفق به یافتن شغل شود نیازی به ترک سوئد نخواهد داشت و میتواند تقاضای دریافت ویزای کاری را در داخل سوئد تسلیم نماید

 

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد
طراحی سایت