چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶


بازدید روز ۳۱۶
بازدید دیروز ۰
بازديد ماه ۳۱۶
كل بازديدها ۵۴۷۲۲۳
افراد آنلاين ۷۸

اقامت سوییس

اقامت سوییس

 برای سرمایه گذاری در کشور انگلستان ابتدا باید یک شرکت حقوقی در کشور سوئیس ثبت نموده سپس به راه اندازی یک فعالیت اقتصادی اقدام نمائید تا برای حداقل ۱۰ نفر شغل ایجاد شود در حالیکه مبلغ سرمایه گذاری برای مقامات محلی چندان مورد توجه نیست باید در نظر داشت که حقوق یک کارگر عادی در ماه حداقل ۳۵۰۰ فرانک است.

پس از گذشت یکسال چنانچه فعالیت اقتصادی قابل قبولی را پشت سرگذاشته باشید و سود آوری خالص شرکت شما بالای ۰۰۰ ۱۰۰ فرانک شده باشد میتوان برای دریافت اقامت سالیانه سوئیس اقدام نمود و پس از گذشت ۵ سال به اقامت نوع دائم تبدیل خواهد گردید. بعد از گذشت ۳ سال پس از اقامت دائم میتوان برای اخذ تابعیت سوئیس اقدام نمود .

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت کاردار محفوظ می باشد
طراحی سایت